GEM LOPTA

GEM LOPTA

Nedeljni pregled sportskih događaja sa teritorije opštine Lazarevac. Obuhvata, takođe i pregled sportskih događaja koje naša televizija direktno prenosi. Emituje se premijerno ponedeljkom od 20h. Uređuje i vodi: Zoran Lazarević - urednik sportskog programa

BEZ CENZURE

BEZ CENZURE

Istaknuti stručnjaci u svojoj oblasti, bez cenzure, govore o privrednim i političkim temama, odgovarajući na pitanja novinara i gledalaca koji se uključuju u emisiju direktno, putem telefona.

NAŠ GOST

NAŠ GOST

Gosti iz društveno-političkog života govore o ključnim temama koje se odnose na različite vrste socijalnih, političkih i egzistencijalnih problema društvenih kategorija.

Znanjem do zdravlja

ZNANJEM DO ZDRAVLJA

Doktori, istaknuti stručnjaci u različitim oblastima medicine govore o preventivnom delovanju, lečenju, dijagnostici itd. Emisija predviđa direktna uključenja gledalaca koji mogu postaviti pitanje.

Okom Gema

POSLOVNI SAT

Predstavlja najuspešnije kompanije i preduzeća, prezentujući njihove načine poslovanja, strukturu i ustrojenost kompanija.

Okom Gema

U PRAVU STE

Duel dva suprostavljena mišljenja iz svih oblasti života. Gosti čiji se stavovi i pristupi određenim temama razlikuju odgovaraju na aktuelna pitanja. Emisija daje pravo svakom pojedincu da na slobodan i sebi svojstven način iskaže stav i viđenje određenog problema iz političkog, socijalnog i kulturnog života. Emisiju uređuje i vodi Slavica Maksimović.

Okom Gema

PREDSTAVLJAMO VAM

Aktuelnosti, događaji, društvene i političke organizacije od uticaja na trenutno stanje u Srbiji, posmatrano iz našeg ugla. U emisiji Predstavljamo Vam svaki pojedinac ili organizacija prezentuje svoj sopstveni stav, životnu i poslovnu filosofiju.

opština Lazarevac

OKOM GEMA

Centralna informativna emisija, prenosi aktuelne informacije iz Lazarevca, susednih opština, iz zemlje i inostranstva. Vesti su pravovremene, blagovremene, tačne, istinite i objektivne.

Sa Vama u 8

S VAMA U 8

Jutarnji program informativno-zabavnog karaktera. Obuhvata vesti dana, servisne informacije, socijalne, ekonomske i političke teme, aktuelne goste, muziku i zabavu.

Vidimo se popodne

VIDIMO SE POPODNE

Popodnevni program zabavnog karaktera. Osim zabave, muzike i zanimljivosti iz sveta domaćeg i stranog show-bizza, saznajte više o aktuelnim društvenim temama, kulturi i umetnosti, iz Lazarevca i susednih opština, iz zemlje i sveta.


Reklamni prostor za Vas

Sponzori